ADEKVAT KONSZALTING
Ukrajna, 89422, Kárpátalja, Ungvár - tel.: +38 093 278 91 92
Azonositó szám: 2003112017

< to home page < на головну сторінку < a főoldalra        УКР ENG HUN

Cégalapítás Ukrajnában

A hatályos törvények és szabályozások pontos ismerete feltétlenül szükséges ahhoz, hogy Ukrajnában valaki cégalapításra vállalkozzon. Minden dokumentumot áttanulmáényozni és értelmezni, minden kiegészítést számon tartani azonban nem lehet feladata a vállalkozónak, mert elvonja az idejét-energiáját magának a vállalkozói tevékenységnek a beindításáról. Ezért sokkal célszerűbb, ha a cégbejegyzéssel, vállalatalapítással, termelői vagy szolgáltató tevékenységet végző vagy kereskedelmi cég regisztrációjával kapcsolatos teendőket erre specializálódott szakemberre bízza.

Az Adekvat Consulting ügyvédi iroda felelősséggel vállal ilyen tárgyú megbízásokat.

Oldalunk még építés alatt áll, de rövidesen részletes információkkal szolgálunk a jelenlegi törvényi szabályozások által előírt cégalapítási tudnivalókról.

Fontos tudni, hogy Ukrajnában a törvényi előírások igen gyakran esnek át változásokon, és az éppen érvényes rendelkezéseket csak a hivatalos dokumentumok naprakész követésével lehet pontosan ismerni. Ezért minden alábbi közlésünk nem számít hivatalos ténynek, csupán tájékoztató jellegű közlésnek.

Az alábbiakban - tájékoztató jelleggel - néhány passzusban összefoglaljuk a cégalapítással kapcsolatos egyes információkat.

Tudni kell, hogy Ukrajnában céget ukrajnai vagy külföldi jogi személyek, Ukrajna állampolgárai és külföldi állampolgárok (azaz természetes személyek) egyaránt alapíthatnak. A vállakozás a bejegyzést követően válik jogi személlyé. A vállalkozások az alapító okiratnak (statutum) megfelelően működnek. Ennek a dokumentumnak feltétlenül tartalmaznia kell

továbbá azokat a fontosabb információkat, amelyek a vállalkozás leendő működésével szoros összefüggésben állnak

Adekvat Consulting - cégbejegyzés, ügyvitel

Vállalkozuásunk szolgáltatásai közé tartozik a jogi védelem biztosítása és a biztonságos üzleti kíséret mellett a cégalapítással kapcsolatos szervezőmunka és ügyvitel. Céget bejegyzni (bejegyeztetni) Ukrajnában nem számít mindig könnyen kivitelezhető feladatnak, nem árt a helyismeret, a jogi szabályozások naprakész követése - és természetesen a több évi tapasztalat. Jogvégzett munkatársaink, ügyintézőink rendelkeznek ezzel a tudással, így eredményesen képesk közreműködni bármilyen vállalkozási formában működtetni kíván cég alapításában, pontosabban a bejegyzéssel kapcsolatos szervezői és ügyvédi munka elvégzésével.

Cégnyitás Ukrajnában - hogyan kell vállalkozást bejegyeztetni?

Cégalapítás, vállalkozás bejegyzése. Ha jogi biztonságot és gyors ügyintézést szeretne, bizza ügyvédi irodánkra a cégnyitással járó bürokratikus és fáradtságos szervezést és a hivatalos ügyek intézését: mi minden jogi, ügyviteli, hivatali és banki problémát megoldunk szakképzett és tapasztalt munkatársaink szorgalmával és rátermettségével. UKRAJNA - CÉGALAPÍTÁS: szakszerű ügyintézés, profi szervezés, törvényes bejegyzés. Tanácsadás és jogi védelem biztosítása, üzleti képviselet és követés befektetők részére. Pénzügyek intézése a megbízó cég számára: eredményes vállalkozás, fennakadás nélküli alapítás, regisztráció, nyitás, regisztrálás, cégnyitás, sikeres vállalkozás indítása, cégalapítás Ukrajnában. Hogyan kell? Mi tudjuk, bízza ránk: Adekvat Consulting. Profi cég nyitás, pénzügyi bonyolítás, sikeres beruházások ukrajnában - ezek jellemzik cégünket.

Bevezetés új üzletekbe Ukrajnában

Vállalatok, alapítványok, tarsadalmi egyesületek bejegyzése. Bevezetés új üzletekbe Ukrajnában.

Hogyan kell céget alapítani Ukrajnában?
Hívja ügyvédi irodánkat: mindent elintézünk! tel: +38 067 754 37 87
Miből áll egy cég bejegyzése Ukrajnában?
Tőlunk minden információt megkaphat a cégbejegyzéshez: hívjon!
Van-e megoldás a kríziszituációkra?
Előfordulhat, hogy nincsen. De ha létezik, mi megtaláljuk?

Céget alapítana Ukrajnában, de tart a krízishelyzetektől? Nem biztos abban, hogy minden szituációra van megoldás? Vállalkozásunk feladatának tekinti a legnehezebb helyzetekben is a megfelelő rendezési lehetőségek megtalálást és biztosítását. Cégalapítási tanácsadás, hogyan kell céget alapítani, bt kft alapítása, kíséret, ukrajnai legjobb ügyvédek szakmai tanácsai sikeres beruházások indításához

JOGI KÉPVISELET UKRAJNÁBAN - BÍRÓSÁGON KÍVÜLI VITARENDEZÉS | JOGI VÉDELEM, EXPORT-IMPORT KIADÁS OPTIMALIZÁLÁS, ÜZLETI KÍSÉRET
Hogyan kell céget alapítani Ukrajnában? | ez a weboldal tartalmi alapú keresőoptimalizálás alatt áll | ÜGYVÉDI IRODA - UKRAJNA
супровід, правовий захист | ukrán krízis szituációk megoldása | sitemap - honlaptérkép

Archív dokunentum

Ismerkedjen meg egy 2007-es vázlattal, amely lépésről lépésre követte a cégalapítás legfontosabb teendőit.

Figyelem: a vázlatban szereplő információk nem a jelenleg érvényes szabályzásnak felelnek meg.

A cégbejegyzés menete Ukrajnában (tájékoztató jellegű vázlat 2007-ből)

I. teendő

Döntéshozatal a vállalkozás megalapításáról. A működési és szervezeti forma megválasztása

A hivatalos bejegyzés előtt feltétlenül meg kell határozni a leendő cég szervezeti-jogi és adózási formáját és a pontos tevékenységi kört. Ez utóbbinál szükséges megjelölni 1 alapvető és legalább 5 kiegészítő tevékenységet; szükséges továbbá meghatározni az alapítók körét és azok résztulajdonát az alapítő tőkében. Ugyanígy előre el kell dönteni, mi legyen a vállalkozás neve, hivatalos (jogi) címe. Döntést kell hozni a cég vezetőjének a kilétéről és el kell dönteni, kik lesznek azok, akiknek joga lesz a vállalatot külön engedély nélkül képviselni. Meg kell jelölni a bejegyeztetésért felelős személyt is, továbbá azt a pénzintézetet, amelynek a a vállalkozás pénügyeinek a lebonyolításában közre fog működni.

II. teendő

Az alapítóokmányok elkészítése és hitelesítése

Az alapítás szándékát jegyzőkönyvben kell rögzíteni, melyben elfogadásra kerül az alapító okirat, kinevezésre kerül a vezető/vezetőség, továbbá az a személy, aki felelős a vállalkozás bejegyzéséért, az alaptőkéhez való hozzájárulás összege alapítónként; az alaptőke lehet készpénz és apport egyaránt. Az alapító dokumentum ukrán nyelven készül és tartalmaznia kell a következőket:

Az alapító okiratot az alapítóknak alá kell írni, és közjegyzővel kell hitelesíttetni.

III. teendő

A cégnév levédése

az alapítónak vagy az alapító eljárásssal konkrétan megbízott személynek be kell nyújtania az alábbi dokumentumokat:

Névválasztásnál az alábbi tudnivalókkal kell tisztában lenni:

Bankszámla nyitás

A vonatkozó törvény megszabja a minimális alaptőke meglétét. Kft. alapítása esetén a bejegyzést megelőzően számlán kell elhelyezni az alapító okiratban megjelölt alaptőke 50%-át. 2007 végén a minimális befizetés összege 23 000 hrivnya volt, melynek összege a mindenkori minimálbér összegének változásától függ. A a befizetést követően a bank egy igazolást állít ki. Az alapítóknak meg kell határozni, ki lesz, aki jogosult a bankszámla kezelésére (általában az igazgató). A bankszámla nyitáshoz a következő dokumentumokat kell benyújtani:

- amennyiben a cégbejegyzés elutasításra kerül, az ezt tartalmazó hivatalos levél alapján a bankszámlán lévő összeg visszakerül a tulajdonosokhoz, a bankszámlát pedig megszűntetik.

UKRÁN JOGI KÉPVISELET | JOGI VÉDELE, ÜZLETI KÍSÉRET | ÜGYVÉDI IRODA - UKRAJNA | правовий захист інвестицій Україна |

a weboldal tartalmi optimalizálás és kereső marketing támogatás alatt áll | infra költség | sitemap - honlaptérkép