ADEKVAT KONSZALTING
Ukrajna, 89422, Kárpátalja, Ungvár, tel.: +38 093 278 91 92
Azonositó szám: 2003112017

< to home page < на головну сторінку < a főoldalra        УКР ENG HUN

 

Jogi védelem, megbízható üzleti kíséret, befektetési tanácsadás, cégalapítás Ukrajnában - ügyvédi irodánk bemutatkozik

Partnereink:
 
PEC management – Slovákia. Általános és szakmai menedzsment
ZIPP Bratiszlava Szlovákia. Építés és betontermékek gyártása
“Skála Energy KFT” Magyarország. Alternatív tüzelőanyag– pellettelőállítás
ОВ „APIAGRA” Szlovákia. Lakó- és ipari épületek klímaberendezése
«VMF Special TRADE KFT» - Magyarország. Üzletközvetítés
Magyar Fejlesztési Bank (Állami támogatással) - MFB. Pénzügyi szolgáltatások
FÉG Konvektor Hungaria - Gázkonvektor gyártás
HAVÁRIA klaszter Különböző ágazatokban működő vállalatok csoportja Európában
Monogram Technologies s.r.o Szlovákia szoftver fejlesztés
ООО P.Sz.P.Kolizej, Oroszország. Média berendezés és video megfigyelő berendezés
LAKOR Magánvállalat Ukrajna. Modern nyomdatechnológiák, zászlórudak, Kellékek és egyéb termékek kompozit anyagokból.
Formenta Kft, Svédország. Modern nyomdatechnológiák, zászlórudak, kellékek, medencék, lámpák, egyéb termékek kompozit anyagokból
PTD Kft, Csehország. fémszerkezetek és napenergetika

Tisztelt látogató!

Vállalkozásunk jogi tanácsadási tevékenysége több mint 15-éves múltra tekint vissza, amiről korábbi és jelenlegi partnereink sikeres tevékenysége jó példával szolgál arra, hogy megfelelő és biztonságos védelem mellett a befektetések mindkét irányban, vagyis Európa - Ukrajna és FÁK országok valamint fordítva – egyaránt jól működnek.

Az Adekvat egy 18 éve működő vállalkozás. Fő profilja – befektetési projektek jogi és szervezési kísérete. A Pozsonyi IPEC Menegament-tel együtt a Jazaki (Japán) elektromos gépkocsi kábel előállító gyár építésének kíséretét láttuk el Ungváron, valamint a Zakarpattya Szabad Gazdasági Övezetben létesítendő Kornél Finn GmbH, Elektrotech és PBM német és amerikai projektek kíséretét. 1995-től 2005-ig közreműködtünk a gázkonvektorok gyártásával, értékesítésével és szervizeltetésével foglalkozó FEG-Konvektor magyar cég ukrán piacra való bekerülésében és ukrajnai tevékenységének megszervezésében.

Schmitt Pál, Magyarország Köztársasági Elnöke avatta fel a pellettgyárat Técsőn

A 2008-as esztendő óta a mai napig bezárólag egy 18 millió euró értékű Magyar Befektetési Projekt - a Skála-Energy Kft pellett előállító üzem felépítése és működtetésea az ukranai Técsőn, Kárpátalján - jogi kíséretét valósítjuk meg. Jelenleg a Skála-Energy Kft-hez hasonló, de sokkal nagyobb méretű projekt kibontakozásán dolgozunk a Kijevi megyében.

A közelmúltban az Adekvat Colsulting ügyvédi iroda egyes olimpiai komplexumi objektum építésének jogi kíséretét látta el Szocsiban a “P.Sz.P. Kolizej” és “Monogram Technologies s.r.o.” szlovák és orosz cégek számára.

Az említetteken kívül, az Adekvát Kft egy sor külföldi cég képviseletét látja el Ukrajnán. Ezek közül néhány: ZIPP Bratislava, betonelemek gyártásával foglalkozó szlovák gyár, Bosnyak Infeszt KFT – Magyarország, VMF Speciál Trade KFT – Magyarország, “MFB” – Magyar Fejlesztési Bank, valamint a VMF Special Trade KFT-vel együtt képviseli az uniós HAVÁRIA Klaszter-t Ukrajnán.


Az Adekvat Konszalting Kft. fő tevékenysége: pénzügyi befektetések jogi kísérete, menedzselése és jogvédelme, továbbá cégalapítás, cégbejegyzés Ukkrajna jogterületén.

A befektetés-védelem jogi kísérete a telek vételétől vagy bérletétől kezdve, engedélyek megszerzése, tervezés, építés, üzembe helyezés és működő vállalkozás jogi kíséretét foglalja magába.

Cégünk az Ukrán szabályozási politika és vállalkozási Állami Bizottság munkacsoportjának tagja, a befektetéseket elősegítő ügynökség tanácsadója valamint a Megyei Állami Adminisztráció mellett működő határ menti együttműködési osztály tanácsadója, az Ukrajna Állami Statisztikai Hivatal és a Nemzetközi Gazdasági Rangsorolási Vállalat döntése alapján elnyerte a „2012. Régió Vállalata” megtisztelő címet. A cég szakmai irányításáért a vállalat igazgatóját kitüntették az „Ügyvédi tevékenység” gazdasági kategóriában „Ukrajna Tiszteletbeli-Keresztje” érdemrenddel.


Külföldi és ukrán partnereinkkel együtt lehetőségünk van megfelelő kíséretet biztosítani működő üzletvásárlásához Európában, Ukrajnában, Oroszországban, az új tulajdonos ott tartózkodásának legalizálásához (állandó lakhely bejelentés, stb.) valamint az új környezetbe való beilleszkedéséhez. A legtöbb országban, igény szerint, orosz nyelvű segédet biztosítunk vagy makulátlan tekintéllyel rendelkező aktívakezelő céget biztosítunk.

Az ismertetett ajánlatokon kívül, készen állunk bármilyen témában felmérést végezni és jogi kíséretet biztosítani partnereink igénye szerint.

Azon kívül, közös partnerségi tevékenység keretein belül, megfelelő licenc birtokában, az ukrán vámhatáron áthaladó áru-, kereskedelmi rendeltetésű járművek vámügyintézésével is foglalkozunk, miközben rendelkezünk az ehhez szükséges összes eszközökkel, szakemberekkel, iroda- és számítógéptechnikával, valamint tekintéllyel a vámhatóságoknál – ez mind együtt lehetővé teszi, hogy a vállalt vámügyintézési kötelezettségeinket gyorsan és minőségesen teljesítsük

Munkák alapelvei: feltételek javítása a vállalatok külgazdasági tevékenységének során, teherszállítmányozás logisztikai és szervezési folyamatainak egyszerűsítése, gyors és kényelmes intézése vállalatok és személyek számára, teherszállítmányok vámügykezelése közvetlenül a határon, ami lerövidíti a vámformaságok idejét, és hozzájárul a szolgáltatásainkat igénybevevő vállalat vagy cég munkájának optimalizálásához, kedvezményesebb feltételeket teremt az áruforgalom számára Ukrajna vámhatárán keresztül.

Vám- és bróker szolgáltatásaink:

Tevékenységünk leírását lásd itt is: Jogvédelem, üzleti kíséret, export-import kiadások optimizálása

Vereczkey Béla MV

Тел. +38 093 278 91 92

++++ Azonositó szám: 2003112017

E – mail: bela.vereczkey@gmail.com

Skype - bela.vereczkey

Eredményeink elismerése:

A TOV Adekvát, mint az ukrán gazdaság egyik vezető vállalatának kitűnő szakmai irányításáért cégünk igazgatóját Vereczkey Bélát, az „Ügyvédi tevékenység” gazdasági kategóriában „Ukrajna Tiszteletbeli-Keresztje” érdemrenddel tüntették ki.
2012-ben az Ukrán Állami Statisztikai Hivatal valamint a Nemzetközi Gazdasági Rangsoroló Cég döntése alapján a TOV Adekvát elnyerte a „2012.-es év Régió Legjobb Vállalata” megtisztelő címet.
2013-ban a Skála-Coop Zrt magyar cégcsoport elismerő oklevéllel tüntette ki a TOV Adekvát igazgatóját, Vereczkey Bélát, a befektetési terv megvalósításában végzett személyes tevékenységéért.
2007-ben az Ukrajna Szabályozási politika és vállalkozási állami bizottsága díszoklevéllel ismerte el Vereczkey Bélá, a TOV Adekvát igazgatójának szerepét az ukrán nemzetgazdaság reformálásában, a vállalkozásfejlesztésében és piaci infrastruktúra létrehozásában elért kiemelkedő teljesítményéért.

Ügyvédi irodánk jogi védelmet biztosít Ukrajnában

Az Adekvat Consulting nagy tapasztalattal rendelkező ukrajnai ügyvédi iroda, amely üzleti kíséretet és jogivédmet biztosít vállalkozások, befektetők és beruházók számára Ukrajnában. Partnereinket, ügyfeleinket ellátjuk befektetési és más pénzügyi tanáccsal, biztosítjuk a huzamos jogi, ügyvédi képviseletet. Tudjuk, hogy aki tanácsot ad, felelősséget vállal, eszerint folytatjuk a tanácsadási, befektetési tevékenységünket és közreműködésünket ukrajnai cégbejegyzések intézésében. Kulcsszavaink a biztonságos ügyintézés és jogvédelem, a megbíizható üzleti kíséret. - iroda, cég regisztrálása, kft, képviselet, vállalkozás, ügyvédi, pénzügyi, beruházó, szakszerű ügyvédi tevékenység és jogkövetés

Cégbejegyzés, cégalapítás Ukrajnában

Ukrajna jogterületén az érvényes törvényi szabályozás és a hatályos jogszabályok feltételeinek megfelelően lehetség ukrajnai és külföldi jogi személyek és természetes (fizikai) személyek számára a cégalapítás: vállalkozások regisztráltatása és működtetése. A cégnyitás számos dokumentum megfelelő elkészítésével és hitelesítésével jár: szolgáltatásaink közé az ilyen természetű feladatok ellátása is beletartozik. Forduljon hozzánk bizalommal. Megfelelő jogvédelem mellett lehetségesek a sikeres beruházások Ukrajnában! Az adódó problémák és krízisszituációk megoldása a mi feladarunk. Ebben a helyi viszonyok ismerete alapvető követelmény

Krízis szituációk

Szakembereink felkészültek arra, hogy az Ukrajnára a jelenlegi időszakban jellemző bonyolult politikai viszonyok mellett kezelni tudják és megoldást találjanak az adódó gazdasági krízisszituációkra. A pénzügyi, hitelezési, befektetési válsághelyzetek általában váratlanul következnek be, így az üüzleti élet résztvevőinek elemi érdeke, hogy a krizissztituációk, válsághelyzetek megoldása számára alehető legkedvezőbb feltételekkel történjen. További részletek>> krízishelyzetek megoldása Ukrajnában

Jogi védelemre, befektetési tanácsra van szüksége? Megoldhatatlannak látszó szituációba került? Mi megtaláljuk az Ön számára a legkoptimálisabb megoldást.

JOGI KÉPVISELET UKRAJNÁBAN | JOGI VÉDELEM, EXPORT-IMPORT KIADÁSOK OPTIMALIZÁLÁSA, ÜZLETI KÍSÉRET | ÜGYVÉDI IRODA - UKRAJNA
правовий захист - юридичний супровід | CÉGALAPÍTÁS | ez a weboldal tartalmi google keresőoptimalizálás alatt áll || sitemap - honlaptérkép
Адвокатська діяльність. Юридичний супровід, правовий захист. Консультування Клієнтів з юридичних питань